Medewerkers

foto coming soon

Ik ben inmiddels10 jaar huisarts. Ik oefen mijn vak in de volle breedte uit. Ik heb vooral interesse in huidziekten. U kunt o.a. bij mij terecht voor het inbrengen van spiraaltjes en kleine chirurgie.

I. van Berlo

Huisarts
foto coming soon

Mijn naam is Dian Pelzers. Naast doktersassistente heb ik ook mijn verpleegkundig diploma. Na 4 jaar laboratorium werkzaamheden werk ik sinds 2018 hier in de praktijk als doktersassistente. Ik ben bekwaam in verschillende handelingen die ik met plezier uitvoer.

Dian Pelzers

Doktersassistente
foto coming soon

Mijn naam is Alexandra Lurken en ik kom uit Heerlen. Ik werk nu bijna 10 jaar als doktersassistente en het bevalt mij super. Het werk is zeer afwisselend en blijft mij uitdagen. Ik ben bekwaam in verschillende handelingen onder andere bloedprikken, hartfilmpjes, vaatonderzoeken en nog veel meer.

Alexandra Lurken

Doktersassistente
foto coming soon

Monique is als praktijkondersteuner ouderenzorg werkzaam. Zij heeft een belangrijke taak in het in kaart brengen van specifieke problematiek rondom de oudere patiënt. Daarnaast begeleidt zij oudere patiënten en hun familie/verzorgers. Zij maakt deel uit van een regulier en multidisciplinair overleg tussen huisartsen en andere paramedici die een rol hebben in de zorg voor ouderen.

Monique Goossens

Praktijkondersteuner Ouderenzorg
foto coming soon

Saskia is sinds 2009 in de praktijk werkzaam als praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheids Zorg POH-GGZ en speciaal opgeleid om mensen met psychische problematiek kortdurend te begeleiden en te behandelen. Zij heeft regelmatig overleg met de huisarts. U kunt bij haar terecht via een verwijzing van de huisarts.

Saskia de Wolf

Praktijkondersteuner GGZ
foto coming soon

Ook Nicole is als praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheids Zorg in de praktijk werkzaam en is evenals Saskia laagdrempelig te benaderen voor psychische problematiek. Zij heeft regelmatig overleg met de huisarts. U kunt bij haar terecht via een verwijzing van de huisarts.

Nicole Huwae

Praktijkondersteuner GGZ
foto coming soon

Tekst volgt.

Evelien Griens

Praktijkondersteuner Somatiek
foto coming soon

Tekst volgt.

Fabienne van Helden

Praktijkmananger
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »